Koldtbord

Standard koldtbord

Inneheld:
Røykt laks med eggerøre, fenalår og spekeskinke, bogskinke med waldorfsalat, karbonader med stekt løk, roastbiff med potetsalat, grillet kylling, grøn salat, dressing, brød/rundstykker og smør

350,-

Luksus koldtbord

Standard koldtbord, men i tillegg:
Varmrøykt laks med rømme, pastasalat, svinesteik med surkål

400,-

Tapas

Med:

Wraps, spicy kjøttbollar, baconsurra dadlar, snittekarbonadar med løk, kyllingvinger, skinkefat med eggerøre, crostini med ost, minipølser, omnsbakte poteter, grøn salat, diverse dressingar, foccacia og smør.

440,-

Bestilling

E-post post@brandoy.no
Telefon 53 76 98 81

Pris pr. person viss ikkje anna er spesifisert. Minimumsbestilling er til 20 personar. Ved påsmurt minimum 25 stk.

Tillegg for glutenfritt + kr. 25,- pr. pers./stk.

Avtalekundar som bestiller fleire enn 5 gonger i året har 20% rabatt.

For servering i våre lokale tilkjem kr. 80,- pr. kuvert.
Prisar på catering har 15% mva, for servering vil det bli lagt til 25% mva.

Utkjøring Bjoa 50,-
Utkjøring Ølensvåg, Ølen 225,-
Utkjøring Etne, Skjold 300,-

Alle prisane er inkl. MVA.