
Kjøttkaker
Heimelaga av lokal kjøttdeig frå Tveit Søndre
Gardsmat i Ølen. Med kokte poteter,
grønnsaksblanding, brun saus og tyttebærsyltetøy.
250,-

Røykt filetkam av svin
Med kokte poteter, blomkålblanding, saus,
waldorfsalat og tyttebærsyltetøy
220,-

Viltgryte
Med lokalt hjortekjøt frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Med ris eller poteter, og grøn salat.
270,-

Lammesteik
Med kokte poteter, blomkålblanding, brun saus og
tyttebærsyltetøy.
360,-

Oksesteik
Med kokte poteter, blomkålblanding, brun saus og
tyttebærsyltetøy.
295,-

Hjortesteik
Med lokalt hjortekjøt frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Med med kokte poteter, blomkålblanding,
saus og tyttebærsyltetøy.
360,-

Kalkun
Med omnsbakte poteter, blomkålblanding, saus og
gresk salat.
290,-

Omnsbakt laks
Med kokte poteter, grønn salat og rømmedressing.
220,-

Kyllinglår
Med ris, grøn salat og dressing.
220,-

Gryterett
Med lokal kjøttdeig frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Leveres med ris, salat og heimebaka rundstykke med smør.
210,-

Thai kyllinggryte
Med ris og grøn salat.
210,-

Lapskaus
Med flatbrød.
Me reknar 0,5l pr. person
100,-

Lasagne
Med heimebaka rundstykke, smør, grøn salat og dressing.
180,-

Pinnekjøtt
Kjøt frå Br. Lundal. Med kokte poteter,kålrotstappe og kraft.
420,-

Svineribbe
Med kokte poteter, rødkål og saus.
360,-

Risgraut
Med smør, sukker, kanel og rosiner.
100,-

Rømmegraut
Med spekemat, flatbrød smør, sukker, kanel og
rosiner.
160,-
Bestilling
E-post post@brandoy.no
Telefon 53 76 98 81
Pris pr. person viss ikkje anna er spesifisert. Minimumsbestilling er til 20 personar. Ved påsmurt minimum 25 stk.
Tillegg for fløytegratinerte poteter + kr. 20,- pr. pers./stk.
Avtalekundar som bestiller fleire enn 5 gonger i året har 20% rabatt.
For servering i våre lokale tilkjem kr. 80,- pr. kuvert.
Prisar på catering har 15% mva, for servering vil det bli lagt til 25% mva.
Utkjøring Bjoa 50,-
Utkjøring Ølensvåg, Ølen 225,-
Utkjøring Etne, Skjold 300,-
Alle prisane er inkl. MVA.