Hovudrettar

Kjøttkaker

Heimelaga av lokal kjøttdeig frå Tveit Søndre
Gardsmat i Ølen. Med kokte poteter,
grønnsaksblanding, brun saus og tyttebærsyltetøy.

250,-

Røykt filetkam av svin

Med kokte poteter, blomkålblanding, saus,
waldorfsalat og tyttebærsyltetøy

220,-

Viltgryte

Med lokalt hjortekjøt frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Med ris eller poteter, og grøn salat.

270,-

Lammesteik

Med kokte poteter, blomkålblanding, brun saus og
tyttebærsyltetøy.

360,-

Oksesteik

Med kokte poteter, blomkålblanding, brun saus og
tyttebærsyltetøy.

295,-

Hjortesteik

Med lokalt hjortekjøt frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Med med kokte poteter, blomkålblanding,
saus og tyttebærsyltetøy.

360,-

Kalkun

Med omnsbakte poteter, blomkålblanding, saus og
gresk salat.

290,-

Omnsbakt laks

Med kokte poteter, grønn salat og rømmedressing.

220,-

Kyllinglår

Med ris, grøn salat og dressing.

220,-

Gryterett

Med lokal kjøttdeig frå Tveit Søndre Gardsmat i
Ølen. Leveres med ris, salat og heimebaka rundstykke med smør.

210,-

Thai kyllinggryte

Med ris og grøn salat.

210,-

Lapskaus

Med flatbrød.
Me reknar 0,5l pr. person

100,-

Lasagne

Med heimebaka rundstykke, smør, grøn salat og dressing.

180,-

Pinnekjøtt

Kjøt frå Br. Lundal. Med kokte poteter,kålrotstappe og kraft.

420,-

Svineribbe

Med kokte poteter, rødkål og saus.

360,-

Risgraut

Med smør, sukker, kanel og rosiner.

100,-

Rømmegraut

Med spekemat, flatbrød smør, sukker, kanel og
rosiner.

160,-

Bestilling

E-post post@brandoy.no
Telefon 53 76 98 81

Pris pr. person viss ikkje anna er spesifisert. Minimumsbestilling er til 20 personar. Ved påsmurt minimum 25 stk.

Tillegg for fløytegratinerte poteter + kr. 20,- pr. pers./stk.

Avtalekundar som bestiller fleire enn 5 gonger i året har 20% rabatt.

For servering i våre lokale tilkjem kr. 80,- pr. kuvert.
Prisar på catering har 15% mva, for servering vil det bli lagt til 25% mva.

Utkjøring Bjoa 50,-
Utkjøring Ølensvåg, Ølen 225,-
Utkjøring Etne, Skjold 300,-

Alle prisane er inkl. MVA.